Forum

Kommentarer til »Kan det nytte at forebygge angreb af frostmålerlarer?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan det nytte at forebygge angreb af frostmålerlarer? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Charlotte Rosenthal, 29. april 2008 kl. 10.37

Tak til Hanne Søgård for et fyldestgørende svar! Mangfoldigheden prøver jeg at hjælpe på vej ved at : jordforbedre langsigtet; dække alle bede med bøgeblade fra et mindre hærget område; forkæle fuglene vinter/forår for at gøre vores mange redekasser mere attraktive (har sat op til: stære, mejser, fuglesnappere og gærdesmutte.); plante sunde og autentiske stauder samt frugttræer, tornede og utornede busk-/klatreroser, klatreplanter som ikke skal skæres ned, div. buske/bærbuske, træer. Kvasbunker ligger der alle vegne, og dræningskanaler i området sørger for vand til fuglene. Frøer, tudser og firben er faste beboere...Så nu er det op til vor herre...? Med venlig hilsen -

Nyt svar til emnet »Kan det nytte at forebygge angreb af frostmålerlarer?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan det nytte at forebygge angreb af frostmålerlarer?«

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider