Forum

Kommentarer til »Hvorfor har englænderne halve appelsiner i haven?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvorfor har englænderne halve appelsiner i haven? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Weber, 27. juli 2008 kl. 17.17

Katte kan ikke lide lugten af syrlig frugt det er rigtig nok. men lugten er absolut ikke stærk nok til at holde dem ude af haven! selv hvis man omringede haven med appelsiner fuldstændigt ville en kat sikkert bare tænke dumme mennesker og hoppe over frugterne. det er måske ikke så dumt at have en kat rendende gennem haven en gang imellem. de holder sikkert mus og rotter væk og gøder roserne. de fleste katte er da så velopdragne at de begraver hømhømmerne.

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Erik Laugesen, 27. juli 2008 kl. 21.08

Køb en poncirus trifoliata...hårdfør bitter citrus den kan stå ude hele året og tåle ned til 20...og den er besat med store torne...når den engang gir frugt så kan du lave citrusmamelade...du skal nok ha en hæk for at holde andres katte ude...

mvh...erik esbjerg ø

Nyt svar til emnet »Hvorfor har englænderne halve appelsiner i haven?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvorfor har englænderne halve appelsiner i haven?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider