Forum

Kommentarer til »Hvilke materialer er billige og gode til en indkørsel?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvilke materialer er billige og gode til en indkørsel? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Niels Junggreen Have, 10. marts 2009 kl. 22.12

Hej Henrik

Fortæl gerne lidt mere om dit projekt med indkørsel, så kan jeg måske hjælpe dig (og andre) med et par råd.

Hvor lang og bred er din indkørsel, går den lige ud, buer den, eller er der højdeforskelle? Og hvad er der på siderne: naboens hæk, din græsplæne, et bed, en husmur, træer, buske? Skal der kunne leges med rulleskøjter, eller skal det bare være muligt at færdes nogenlunde tørskoet i regnvejr, og hvor skal vandet blive af når det regner? Og ikke mindst: Hvilken jordbund er der på din grund, meget leret, meget sandet, eller noget ind i mellem; og hvor holdbar skal belægningen være, hvor jævnt skal den ligge i årene fremover, hvor let skal den være at holde ren for ukrudt, visne blade, sne, skidt og snavs?

Skriv gerne lidt kommentarer, så vil jeg prøve at give generelle svar. Men det bedste resultat vil du nok få ved at gå til en fagmand, en anlægsgartner, der kan give helt konkrete råd, og udføre et professionelt stykke arbejde, der kan holde i mange år.

Venlig hilsen, Niels Junggreen Have

Venlig hilsen

Nyt svar til emnet »Hvilke materialer er billige og gode til en indkørsel?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvilke materialer er billige og gode til en indkørsel?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider