Forum

Kommentarer til »Raps – lige til at spise«

På denne side finder du kommentarer til teksten Raps – lige til at spise. Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Kaare Rasmussen, 20. januar 2012 kl. 14.18

Det lyder jo spændende nok at raps kan bruges som salat eller babyleaves eller hvad man vil.

Men kan du ikke komme lidt ind på hvorfor man skulle så Colza i stedet for allerede etablerede afgrøder som rucola, bladbede eller hvad man nu har i forvejen?

Er der f.eks. et større indhold af sunde olier (som man godt kunne forvente) eller er der andre fordele andet end nyhedens interesse?

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Karna Maj, 22. januar 2012 kl. 17.17

Det er en ny afgrøde, og jeg har kun prøvet at så den i det tidlige forår i en stor potte i drivhuset. Colza har en hurtigere udvikling end rucola og bladbede, og det er efter min mening det, som gør den interessant.

Men vi mangler flere erfaringer med hensyn til hvor tidligt og sent, den kan sås i vore haver. Derfor en opfording til at skrive om sine erfaringer, hvis man vælger at så den i sin have.

Mange hilsener
Karna

Nyt svar til emnet »Raps – lige til at spise«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Raps – lige til at spise«

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider