Forum

Dahlia blomstrer ikke og har brune blade

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Sara D., 16. juli 2018 kl. 15.34

Ja som overskriften antyder er der noget galt med min dahlia. Sæsonen begyndte fint, den voksede sig stor og fin, den satte knopper og de første to blomster sprang ud, men så pludselig sprang der ikke flere knopper ud. De blev siddende på planten, men var pludselig tørre og lige til at knække af. Nogle af bladene er også blevet underligt brune, og hele planten virker tør trods hyppig vanding (den står i en krukke) - hvad er der galt med den?

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Henry G., 16. juli 2018 kl. 16.32

Hej Sara, jeg tror du er ved at tørre din Dahlia ud, samtidig mangler den sikkert frisk luft ved rødderne, når du vander planten skal du fylde den op til kanten hver gang, det vil så trække ud af det hul potten formodentlig har i bunden, og samtidig trække frisk luft ned til rødderne. Hele planten viser at en del af rødderne måske er ved at tørre væk, og den anden del er slået ihjel på grund af for meget vand, (sur jord), derfor fyld potten op, så der trækkes frisk luft ned til hele rodklumpen. Brug en spand til vandingen så potten kan fyldes hurtigt. Brug aldrig en vandkande til store udendørs potter. Hilsen Henry G.

Nyt svar til emnet »Dahlia blomstrer ikke og har brune blade«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Skadedyr og plantesygdomme > Dahlia blomstrer ikke og har brune blade

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider