Forum

Fuglene har spist snareormene!

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Martin Larsen, 12. juni 2007 kl. 10.47

Vi plejer at have en del spindemøl i vores to små æbletræer. Det betyder heldigvis ikke så meget, men er lidt ulækkert at se på.

I år er det dog anderledes, for alle larverne er ædt! Vi har for lang tid siden lagt mærke til at der er flere fugle i haven end normalt, og vi bemærkede især hvor glad de forskellige spurvefugle var for æbletræerne. Nu ved vi at hentede larver til deres unger, for der er kun de tomme spinde tilbage, og der er kun ædt af bladene lige omkring spindet.

Hilsen
Martin

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Boi Jensen, 12. juni 2007 kl. 15.53

Hej Martin
Lækkert for Jer og fuglene – og husk i en have med frugttræer – og for den sags skyld enhver have – at sætte fuglekasser op – og gerne forskellige med forskellige størrelser huller, så der kan være mange arter af fugle. Mejserne er specialister i at finde larver og de er agressive overfor egne fæller men ikke de andre – så der kan sagtens være flere forskellige i haven på en gang. Vi har f.eks. i år både musvit og blåmejse – og det er ikke første gang. Mange gange får de også mere end et kuld unger, så der går nogle tusinde larver til dem.

Lån evt. en fuglekassebog på biblioteket og lav nogle stykker ad gangen.

Nyt svar til emnet »Fuglene har spist snareormene!«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Skadedyr og plantesygdomme > Fuglene har spist snareormene!

Søg:

StΓΈt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider