Forum

Strelitzia

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Arne Christiansen, 1. marts 2020 kl. 7.33

Mine strelitzia har igennem længer tid ikke sendt nye blade ud
De er lige som gået i dvale.De har altid sendt nye blade ud osse om vinteren.Jeg har skiftet jord på den ene.Men der sker ikke noget ?

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Søren Duun, 2. marts 2020 kl. 15.35

Det kan være at den stadig er i vinterdvale, da det ikke er alt der røre på sig endnu... Det kan være at du har overvandet den, da den næsten ingen vand skal have her om vinteren. Det sker også uden at man er klar over det..

Paradisfugl bliver med alderen stor og kræver derfor en stor potte med rigelig jord; fri udplantning i f.eks. en vinterhave er også udmærket. Jorden skal være en kraftig, lerholdig enheds­jord, og om sommeren skal der regelmæssigt tilføres næring. Selvom para­disfugl skal have så meget lys som muligt, tåler den ikke direkte sol i et sydvindue, hvor den hurtigt vil tørre ud. Temperaturen skal helst være om­kring 18-20°C. Meget vand og regel­mæssig oversprøjtning om sommeren tilrådes. Om vinteren er det tilstrække­ligt med 8-12°C, og vandingen nedsæt­tes betydeligt, ligesom der ikke tilføres næring. Hvis den står for kold gror den hellere ikke.

Nyt svar til emnet »Strelitzia«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Vindueskarmen > Strelitzia

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider