Tips og ideer

Spis grønkålens blomster

Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.

Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.

– Linda Olsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Urtegartneriet

100% økologisk

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Solsikken

Alt til den økologiske have

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

The Plant Explorer

Se Danmarks største frø udvalg

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider