Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.
Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.
– Linda Olsen
Søg i forhandlerguiden:
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Økologisk besøgshave
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Alt til den økologiske have
Brug eventyrlige Blomstersalater
Billige solide stauder – Se webshoppen
Se Danmarks største frø udvalg
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…