Tips og ideer

Spis grønkålens blomster

Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.

Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.

– Linda Olsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Urtegartneriet

100% økologisk

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Urtopia Frilandsurter

Naturen er »den store gartner«.

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Solsikken

Alt til den økologiske have

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Gartneri Toftegaard

Kom til Chilifestival i september

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider