Tips og ideer

Spis grønkålens blomster

Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.

Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.

– Linda Olsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Søkjærgård Samsø

Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Solsikken

Alt til den økologiske have

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Staudemarken

Billige solide stauder – Se webshoppen

The Plant Explorer

Se Danmarks største frø udvalg

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider