Tips og ideer

Spis grønkålens blomster

Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.

Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.

– Linda Olsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Urtegartneriet

100% økologisk

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Solsikken

Alt til den økologiske have

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider