Tips og ideer

Frys ned til squashmarmelade

Her på Fyn har vi her i sensommmeren en overflod af squash og sommeræbler. Alt, hvad der skal bruges til en god gang
»Squash/æblemarmelade fra Fyn«.

Men lige nu, hvor der er så meget andet at lave, kan det gemmes i fryseren. Riv det hele groft på råkostjernet og frys det ned i plastposer – 500g i hver.

Opskrift på Squash marmelade.

500 g revne æbler
500 g revne squash
!00 g rørsukker el.honning
Småkoger 15 min. Tilsæt 1 tsk. ingefær og 1 dl udstenede vindruer.

Opbevares i køleskab. Smager rigtigt godt på ristet rugbrød.

– Grete Larsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Urtopia Frilandsurter

Naturen er »den store gartner«.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Gartneri Toftegaard

Kom til Chilifestival i september

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Urtegartneriet

100% økologisk

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Solsikken

Alt til den økologiske have

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Frys ned til squashmarmelade

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider