Tips og ideer

Frys ned til squashmarmelade

Her på Fyn har vi her i sensommmeren en overflod af squash og sommeræbler. Alt, hvad der skal bruges til en god gang
»Squash/æblemarmelade fra Fyn«.

Men lige nu, hvor der er så meget andet at lave, kan det gemmes i fryseren. Riv det hele groft på råkostjernet og frys det ned i plastposer – 500g i hver.

Opskrift på Squash marmelade.

500 g revne æbler
500 g revne squash
!00 g rørsukker el.honning
Småkoger 15 min. Tilsæt 1 tsk. ingefær og 1 dl udstenede vindruer.

Opbevares i køleskab. Smager rigtigt godt på ristet rugbrød.

– Grete Larsen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Urtegartneriet

100% økologisk

Solsikken

Alt til den økologiske have

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Urtopia Frilandsurter

Naturen er »den store gartner«.

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Gartneri Toftegaard

Kom til Chilifestival i september

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Frys ned til squashmarmelade

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider