Her på Fyn har vi her i sensommmeren en overflod af squash og sommeræbler. Alt, hvad der skal bruges til en god gang
»Squash/æblemarmelade fra Fyn«.
Men lige nu, hvor der er så meget andet at lave, kan det gemmes i fryseren. Riv det hele groft på råkostjernet og frys det ned i plastposer – 500g i hver.
500 g revne æbler
500 g revne squash
!00 g rørsukker el.honning
Småkoger 15 min. Tilsæt 1 tsk. ingefær og 1 dl udstenede vindruer.
Opbevares i køleskab. Smager rigtigt godt på ristet rugbrød.
– Grete Larsen
Søg i forhandlerguiden:
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Se Danmarks største frø udvalg
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Alt til den økologiske have
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Økologisk besøgshave
Brug eventyrlige Blomstersalater
Billige solide stauder – Se webshoppen
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Frys ned til squashmarmelade
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…