Havenyt uge 10, 2002

Af Karna Maj, tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave

Efter en meget mild februar, vendte vinteren tilbage i slutningen af måneden, så foråret blev sat på standby. Det betyder til gengæld, at vi kan glæde os længere over de tidlige løgplanter som erantis og vintergæk. Her i første uge af marts er det så som så med havearbejdet udendørs, men forårsfornemmelserne kan få udløb i alt det, der kan sås i vindueskarmen – tomater, blomkål, selleri etc. Og sommerblomsterne ikke at forglemme. Der er da ikke noget herligere, end at se de første spirer titte frem.

Og så er der Havenyt.dk – et nyt havewebsite, hvor du fremover vil kunne hente viden om og inspiration til havens mange gøremål.

På sitet findes uddybende artikler om både køkkenhave og prydhave. Et ekspertpanel står parat til at besvare havespørgsmål, og i Forhandlerguiden kan du finde forhandlere af produkter til haven. Hver uge vil der være nyt om det aktuelle arbejde i haven, og under overskriften »Tips og ideer« opfordres du til at give dine gode ideer videre til andre haveejere. Eller du kan vælge bare at nyde de smukke farvebilleder, som ledsager teksten, og drømme om solskin og sommervarme.

Sitet vil hele tiden blive udbygget med nye artikler, nyheder og aktiviteter, så vi kan leve op til sloganet om at være »Den levende have på nettet«.

Vi håber, du synes om Havenyt.dk, og at du også vil anbefale det til andre. Du kan bruge funktionen »tip en ven« nederst i venstre hjørne.

Velkommen til Havenyt.dk.

Her er du: Forsiden > 2002 > Havenyt uge 10, 2002

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider