Forum

Kommentarer til »Hvad er det for biller og larver der æder løs af vores bøgehæk?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvad er det for biller og larver der æder løs af vores bøgehæk? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Ole Andersen, Esbjerg, 23. maj 2004 kl. 15.19

Hej Jeg er ret sikker på, at jeres biller er samme slags, som vi har. Ligeledes har vi de sorte larver som sandsynligvis er forstadiget til billen. Vores hæk bliver også fuldstændig plyndret af disse dyr. Prøv at se på vedlagte link, vores biller ser sådan ud.

www.fotokritik.dk/?x=/kritik.html_pic=71135

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Janie Jørgensen, 1. august 2009 kl. 8.53

Ligeledes problem med disse larver, der virkeligt formår at grovæde af bøgehækken. De er mørke med fire gule pletter (forhøjninger) på ryggen. De har tænger ligesom ørentvister. De "er pakket ind" i hvidt -som edderkoppens æg- disse hvide klatter sidder under bladene. De er talrige. Jeg har desværre ikke taget billede, men måske de ved ovennævnte beskrivelse kan identificeres. jeg har kigget i gamle og nye havebøger uden held. Er det sommerfugle larver eller...?

Nyt svar til emnet »Hvad er det for biller og larver der æder løs af vores bøgehæk?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvad er det for biller og larver der æder løs af vores bøgehæk?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider