Forum

Kommentarer til »Hvorfor bliver nye skud på hindbær, roser og ukrudt blege?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvorfor bliver nye skud på hindbær, roser og ukrudt blege? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Karna Maj, 26. august 2013 kl. 23.14

Her på redaktionen har vi fået denne mail fra Lis Møller, som stillede spørgsmålet - det viste sig, at der var tale om en sprøjteskade:

Til havenyt

Tak for svaret.

Vi har nu haft kontakt til vores nabo, og som vi antog, har han sprøjtet sin vinterraps. Den er sprøjtet med Comand CS som skal være spredt før planterne spirer. Han har været med rundt i haven og set "ulykkerne". Han melder det til sin forsikring ,men det gør selvfølgelig ikke skaden god igen. Vi får se om planterne restituerer sig eller i værste fald går ud. Sådan noget kan jo ikke erstattes. Vi har selvfølgelig også i denne forbindelse tænkt meget på menneskene, som lever midt i en verden med forskellige stoffer, som vi ikke kan forudse langtidsvirkningerne af. Vi må nøjes med at glæde os over, at der er betydelig større kontrol og viden end for år tilbage, hvor landmændene ikke vidste bedre. Det skal siges, at vi selv har haft landbrug i mange år.

Mange hilsener og tak.
Lis Møller

Nyt svar til emnet »Hvorfor bliver nye skud på hindbær, roser og ukrudt blege?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvorfor bliver nye skud på hindbær, roser og ukrudt blege?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider