Forum

Kommentarer til »Hvor meget skal vi fodre vores moskusænder?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvor meget skal vi fodre vores moskusænder? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: AndersDJ, 14. juli 2004 kl. 11.37

Du kan sagtens nøjes med at fodre dine moskusænder med korn (fx hvede) og så en lille smule "tilskudsfoder" af en slags. Det kan være alt lige fra hønsepiller til grisepiller bare så de lige får proteinbehovet dækket ud over det de spiser af snegle og græs :)

2 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Yvonne Melchior, 16. april 2007 kl. 16.25

Jeg har haft moskusænder i 3 år, og de går sammen med vores høns uden nogen problemer. Der er altid en masse almideligt hønsefoder og vand, så de vælger selv hvor meget de vil spise ved siden af alle de dræbersnegle de guffer i sig. Og de holder stort set vores have(ca. 2200 m2 ud af 8 ha) sneglefri.

3 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lena Lützhøft, 1. juli 2007 kl. 12.37

Hvor kan vi købe os et par muskosænder og hvad koster de? hvor mange kraver det til 2500m2 have der ligger midt i et snegle ynglingsområde. skal de lukkes ind om natten?

4 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Yvonne Melchior, 4. juli 2007 kl. 6.09

Jeg har nogle til salg, og ja de skal ind i et hus som er rævesikret. De kan sagtens gå ude, borset fra at ræven så kommer. Du skal have et par, som kan gå og hygge sig med at få uddyddet sneglene. De koster 200, for et par.

Nyt svar til emnet »Hvor meget skal vi fodre vores moskusænder?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvor meget skal vi fodre vores moskusænder?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider