Forum

Kommentarer til »Hvordan er vejen fra høns til gødning?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan er vejen fra høns til gødning? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tom Andersen, 22. maj 2016 kl. 22.40

@ Marianne og Lars

Jeg antager, at vi taler om en køkkenhave og at I ikke vil bruge kunstgødning.

I skal huske et sædskifte og i det sædskifte skal I drage fordel af kvælstoffikserende bælgplanter. Når I bruger komposten, skal I ikke dosere den ensartet over hele køkkenhaven, men give mest til de krævende planter. De mest krævende planter (F.eks. kål og knoldselleri) kommer efter bælgplanterne og får mest kompost.

Faldende udbytte p.g.a. manglende sædskifte kan I ikke gøde jer ud af. Opformering af sygdom giver "jordtræthed", så derfor er I nødt til at prioritere et sædskifte højt.

Som forholdsvis nye ud i køkkenhave vil jeg anbefale jer, at I supplerer med organisk gødning, f.eks. økologisk hønsegødning fra Farmergødning eller tilsvarende, eller endnu bedre at importere noget møg til jeres kompostbunke.

Held og lykke :-)

Nyt svar til emnet »Hvordan er vejen fra høns til gødning?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan er vejen fra høns til gødning?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider