Forum

Kommentarer til »Hvordan udbedres huller i en ligusterhæk?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan udbedres huller i en ligusterhæk? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jonna Theede, 28. juli 2005 kl. 11.33

Kan man plante disse stiklinger nu i august måned – eller skal man vente til efteråret?

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Hans Åge, 28. juli 2005 kl. 21.28

Huller i hæk?

Er det kun de grønne/blade som mangler? Kommer planten op med nye skud, så klipper du bare hækken pyramideformet smal som givet og alt ordner sig efterhånden. Vi skal jo have lys og luft. Liguster gror hurtig. Mangler der planter? Putter du afklippede grene ned langs siderne af en spand el.l., og som beskrevet, godt ned med få blade i toppen og den skyder de yndigste rødder, måske nok ikke 100% i år men lidt senere gør du det bare igen – eller til foråret og du har nærmest en hel planteskole. Husk det med; "i kanten af en spand" fyldt med lidt let jord (sandblandet/spagnum?). Selvfølgeligt må jorden ikke tørre ud, og er der et par huller i bunden af beholderen drukner de ikke. Enkelt og nemt og så er det spændende, følsomt og enkelt.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jonna Theede, 29. juli 2005 kl. 6.30

Liguster:
Tak for rådene. Nu er jeg ""helt ny udi dette emne" ;) – det med spanden: skal de afklippede grene klippes nu – og stikkes i spanden, og plantes til efteråret når der er rødder?

Nej, det mangler absolut ikke blade! Det var en lille række pinde på ca. 3 cm da vi købte huset – nu er den 1 m høj og strutter af sundhed!

Skal man fjerne al græsset mellem planterne – for det bliver i så fald et ordentligt arbejde, da hækken er plantet direkte i en græsplæne og der er en græsskråning på den anden side – så græs vil der altid komme?

Tak for svar. Det lyder spændende!

Hvor klippe pyramideformet?

Og skal vi overhovedet klippe i år?

Vi vil gerne have hækken mindst dobbelt så høj!

Venlige weekendhilsener fra
Jonna Theede

Nyt svar til emnet »Hvordan udbedres huller i en ligusterhæk?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan udbedres huller i en ligusterhæk?«

Søg:

Stψt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider