Forum

Kommentarer til »Kan vi redde elmetræer fra at dø?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan vi redde elmetræer fra at dø? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Boi Jensen, 16. september 2005 kl. 16.26

Hej med elmesyge og andre der har beplantninger af elm omkring ejendommen.

Der er ikke noget at gøre ved elmesygen, den er kommet for at blive og hvis det ikke skal gentage sig, skal vi helt væk fra monokulturer, som har været om sig gribende mange steder med elm, nok alene af den årsag at elmen var fantastisk til at sætte i tusindvis af små frøplanter – altså gratis træer – og de blev brugt.

Jeg vil foreslå at plante nogle skyggetålende buske og træer ind mellem elmene, der så skal stammes lidt op eller hvor der fjernes nogle – også gerne før elmesygen tager fat, men forinden er det med at få lavet en egentlig planteplan, der skal udformes i forhold til vind, sol og om man ønsker en hel masse til fugle, blomstrende buske og træer og måske bær og frugt til mennesker også – det hele kan kombineres på udmærket vis, bare der bliver startet rigtigt.

Jeg har en hel del udkast til planteplaner liggende på PC-en, der kan hentes helt gratis – bare send en mail og be om "brugte planteplaner" – så kommer det som et "excell" regneark.

Venlig hilsen

podemesteren@de-gamle-sorter.dk

Nyt svar til emnet »Kan vi redde elmetræer fra at dø?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan vi redde elmetræer fra at dø?«

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider