Forum

Kommentarer til »Kan man spise blade af blomstrende grønkål?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan man spise blade af blomstrende grønkål? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Karin Grøn, 15. maj 2007 kl. 14.11

Blomstrende kål og ruccola.

Jeg bruger blomsterne fra både kål og rucola i salater – de smager af planten men meget mildere og har en del nektar, så der er også lidt honningsmag. Desuden er de flotte begge to. Især rucolas blomster er flotte i f.eks. en grøn aspargessuppe hvor de hvide blomster ser flotte ud med sine næsten sorte bladårer.

2 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Charlotte Olden-Jørgensen, 27. april 2018 kl. 19.30

Hvordan tilbereder man kålblomster?

3 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tom Andersen, 27. april 2018 kl. 21.27

Det gør man ikke, de spises rå

4 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Charlotte Olden-Jørgensen, 27. april 2018 kl. 23.03

Tak ;)

5 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lars Holt, 28. april 2018 kl. 15.55

Jeg koger dem nu og spiser som asparges. Men det er jo ikke kun blomsterne, men hele den bløde stængel med blomsterknopper og blomster.

6 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tom Andersen, 28. april 2018 kl. 16.03

Ja, stænglerne kan dampes - lækre!

7 af 7 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: F. Christensen, 28. april 2019 kl. 9.48

Rucola er ikke for tøsedrenge – det er en rigtig mandfolkesalat. :-)

Nyt svar til emnet »Kan man spise blade af blomstrende grønkål?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan man spise blade af blomstrende grønkål?«

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider