Forum

Kommentarer til »Hvordan fjerner vi rodnet fra høje birketræer kun 2 m fra huset?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan fjerner vi rodnet fra høje birketræer kun 2 m fra huset? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Bo Rasmussen, 19. februar 2008 kl. 20.28

Hej Dorte

Vedrørende dine to birketræer som du gerne vil have fældet. Det er nok i overkanten med de 1520 m i højden, jeg tror ikke de højere end max 12 m. Det dømmer jeg ud fra dit hus højde (jord til tagrende = ca 3 m, 5 tagplader i højden = 4 m Det giver 7 m + det der er over ; 3 -5 m, i alt ca 10 -12 m.)

Du kunne jo ogsaa vælge at beskære træerne, for på den måde at reducere højden, at dømme ud fra grenværket er der jo grene nok til bygge videre på, men det kræver jo så du holder beskæringen vedlige. Nu er der kommet saftstigning i birkene, saa vent med beskæringen til juli- august måned

vh Bo Rasmussen

Nyt svar til emnet »Hvordan fjerner vi rodnet fra høje birketræer kun 2 m fra huset?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan fjerner vi rodnet fra høje birketræer kun 2 m fra huset?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider