Forum

Kommentarer til »Kan jeg beskære nogle store rhododendron?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan jeg beskære nogle store rhododendron? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Green, 16. maj 2009 kl. 14.49

Jeg ved ikke om det vil passe til din have men de kan blive rigtig flotte hvis man i stedet stammer op og tynder ud. Så det nærmest bliver et lille træ. Vælg nogle af de tykkeste og flotteste stammer og fjern alle sidegrene på den nederste trediedel. Og så ellers klippe alle døde kviste af og tynd resten ud, så det bliver let og luftigt.

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Helen Løfqvist, 29. oktober 2009 kl. 15.46

Sidste sommer beskar vi vores ret store rhododendron, helt ned til roden, derefter gravede vi den op, da den skulle flyttes.

Vi måtte save en del af rodnettet af og til vores store overraskelse, kom den med et par meget flotte blomster i år og for første gang i mange år fik den gødning. Den vokser flot i vores nye bed.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Søren S Duun, 29. oktober 2009 kl. 22.17

I følge politiken bog om beskæring kan de godt tåle en kraftig beskæring og jeg kan se at bl.a. Rod. catawbiense kommer sig fint efter en hård beskæring. Vi har flere af dem her hvor jeg bor.

Nyt svar til emnet »Kan jeg beskære nogle store rhododendron?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan jeg beskære nogle store rhododendron?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider