Forum

Kommentarer til »Kan I anbefale en god bog om ukrudt?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan I anbefale en god bog om ukrudt? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Niels Junggreen Have, 18. august 2003 kl. 21.59

Ukrudtets Liv og Død er en fremragende lille bog på 64 sider om vore mest almindelige ukrudtsarter.

12 slags frøukrudt, kamille, hanekro, brandbæger, hyrdetaske, pileurt, tvetand, gåsefod, burresnerre, vejpileurt, fuglegræs, enårig rapgræs, snerlepileurt.

13 slags rodukrudt, svinemælk, klokke, følfod, kvik, mælkebøtte, skvalderkål, ranunkel, guldkarse, røllike, padderokke, agersnerle, tidsel, syre.

Ukrudtsbekæmpelse er også et emne i bogen, der er illustreret med sort/hvide plancher, hvor man kan se nøjagtige tegninger af hele ukrudtet, med blade, blomster og rødder. Det er meget sjældent at finde en bog, der afbilder rødderne, men her er der virkelig interessante ting. Bogen er oversat fra svensk, og er udkommet på dansk i 1991. Forlaget Grønt Miljø har muligvis stadig eksemplarer til salg; tlf. 33 86 08 60.

Nyt svar til emnet »Kan I anbefale en god bog om ukrudt?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan I anbefale en god bog om ukrudt?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider