Forum

Kommentarer til »Hvordan opbevares stiklinger på vej hjem fra ferie i udlandet?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan opbevares stiklinger på vej hjem fra ferie i udlandet? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lis Brønderslev, 15. februar 2012 kl. 13.45

Hej Jørgen.
Her hjemme kan man som regel kun købe de violette bougainvillea. Man må gerne tage plantemateriale med hjem fra EU-lande, selvom det måske er forkert at gøre det. Vi har flere gange haft stiklinger af bougainvillea i forskellige farver med hjem fra Tenerife og fra Grækenland.

Vi har taget lidt træagtige skud og har lagt lidt fugtig køkkenrulle omkring og så i en plastpose. Med hjem i håndbagagen, så de ikke er blevet kolde.

Stiklingerne har jeg sat i en blanding af grus og jord, og så med en klar plastikpose over. Så har de stået i solen i vindueskarmen, hvor der er radiator under. Det er min erfaring, at de kræver god varme for at sætte rødder. Men det er ikke svært. Vi har nu 4 forskellige farver. Den gule har dog voldt lidt problemer. Planterne stikker ad H... til, men blomstrer et par gange om året. Står i direkte sol og kræver en del vand! Kan stå ude om sommeren, hvor farverne bliver mere intense.
God fornøjelse.
Hilsen Lis

Nyt svar til emnet »Hvordan opbevares stiklinger på vej hjem fra ferie i udlandet?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan opbevares stiklinger på vej hjem fra ferie i udlandet?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider