Tips og ideer

Lad krydderurterne selvså

Mit bedste tip til dyrkning af krydderurter i køkkenhaven er at lade dild og persille sætte blomst, og så lade frøene så sig selv. Det giver dild-og persilleplanter, der gror vildt og godt det efterfølgende år. Frøene sår sig ikke lige hensigtsmæssigt alle år. Nogle gange er aspargesbedet fyldt med dild, men så grovspiser vi dild, eller forærer væk.

Andre krydderurter/salater har så kort en livscyklus, at de i højeste grad bestemmer selv. Ruccola er stabil og trofast, og i år er jeg spændt på resultatet af at have ladet vårsalaten sætte blomst.

– Lise Buch

Kommentarer

Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Urtopia Frilandsurter

Naturen er »den store gartner«.

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Solsikken

Alt til den økologiske have

Urtegartneriet

100% økologisk

Gartneri Toftegaard

Kom til Chilifestival i september

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Lad krydderurterne selvså

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider