Tips og ideer

Lad krydderurterne selvså

Mit bedste tip til dyrkning af krydderurter i køkkenhaven er at lade dild og persille sætte blomst, og så lade frøene så sig selv. Det giver dild-og persilleplanter, der gror vildt og godt det efterfølgende år. Frøene sår sig ikke lige hensigtsmæssigt alle år. Nogle gange er aspargesbedet fyldt med dild, men så grovspiser vi dild, eller forærer væk.

Andre krydderurter/salater har så kort en livscyklus, at de i højeste grad bestemmer selv. Ruccola er stabil og trofast, og i år er jeg spændt på resultatet af at have ladet vårsalaten sætte blomst.

– Lise Buch

Kommentarer

Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Urtegartneriet

100% økologisk

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Solsikken

Alt til den økologiske have

Urtopia Frilandsurter

Naturen er »den store gartner«.

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Gartneri Toftegaard

Kom til Chilifestival i september

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Lad krydderurterne selvså

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider