Hvem er vi?

Af Heidi Kirk Nissen, redaktør af Havenyt.dk, Havenyt.dk

Hvad er Praktisk Økologi?

Landsforeningen Praktisk Økologi blev stiftet i 1988. Vi er ejere og skabere af Havenyt.dk. Vi startede hjemmesiden i 1998, og vi er stolte af, at den i dag er en af Danmarks største havehjemmesider.

Men vores forening laver meget mere end at dele gratis havetips og -viden på Havenyt.dk. Vi har hvert år to store arrangementer, hvor den ene er vores årsmøde og den anden vores populære økologiske festival.

Vi har også en lang række mindre aktiviteter, som bliver afholdt i vores lokale netværk, som vi har 34 af fordelt over hele landet.

Og så deltager vi hele tiden i spændende samarbejder som for eksempel Giftfri Have eller Vores Natur, hvor vi også præger aktiviteter og budskaber med det, vi synes er vigtigt, nemlig økologiske dyrkning og bæredygtig levevis.

Hvem er Praktisk Økologi for?

Praktisk Økologi er en forening for alle, der ønsker en bæredygtig verden.

Vi arbejder for at fremme økologisk havedyrkning og levevis i hverdagen. Det gør vi ved at give vores medlemmer direkte inspiration, praktiske redskaber og konkret viden til at leve en økologisk hverdag.

Vi ønsker også at få alle danskere til at dyrke haverne og livet i dem. Vi synes, at alle skal kunne opleve glæden over rene, hjemmedyrkede råvarer. Vi tror på, at begejstringen over de hjemmedyrkede måltider og jord under neglene fører til en større forståelse for vores jord, natur og miljø. Den forståelse er den direkte vej til en bæredygtig husholdning og livsstil. Og en bæredygtig verden!

Bliv medlem af Praktisk Økologi

Er du ikke medlem, så kom med. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores grønne fællesskab.

Bliv medlem af Praktisk Økologi >

Vi er en uafhængig og upolitisk forening, som ud over støtte fra Tips- og Lottomidler udelukkende finansieres af medlemskontingentet. Vi håber derfor, at du vil melde dig ind og hjælpe os med at sprede budskabet om økologi og bæredygtighed ud til endnu flere.

Støt økologi og bæredygtighed – Bliv medlem >

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Relaterede sider

Her er du: Forsiden > Om Praktisk Økologi > Om foreningen > Hvem er vi?

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider