Turfgrass – for de professionelle

Af Karna Maj, tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave

Græsplæne

Græsplæne i Landbohøjskolens Have. Foto: Karna Maj

De professionelle aktører på græsplæneområdet er gået sammen om at åbne netstedet Turfgrass.dk, hvor man vil samle viden og erfaringer af relevans for danske forhold inden for området, dvs. golfbaner, sportsbaner og anlæg og vedligeholdelse af græsplæner i parker, haver m.m.

Professionel vidensudveksling

Forskere fra Danmarks JordbrugsForskning bidrager med deres forskningsresultater, og derudover deltager interesse-organisationer, greenkeepere, Dansk Golf Union, Dansk Boldspil Union, Danske Anlægsgartnere samt en række danske uddannelsesinstitutioner inden for anlægsområdet med relevant information. Der er også en lang række artikler fra fagbladet Grønt Miljø, især om græspleje af golfbaner.

Nyttige informationer for haveejere

Netstedet er rettet mod de professionelle, men den interesserede haveejer kan finde gode og nyttige informationer om anlæg af græsplæne, græspleje m.m., som kan overføres til den private have.

Men man skal hele tiden holde sig for øje, at det er den professionelle måde at gøre tingene på. I vore haver behøver græsset ikke at holdes i samme høje standard – vi kan vælge plejeniveau efter temperament. Og det er ikke en vejledning i økologisk pleje af en græsplæne.

Se mere på Turfgrass.dk

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…

Forhandlerguide

ECOstyle A/S

100% organisk plænegødning

Her er du: Forsiden > Prydhaven > Græsplænen > Turfgrass – for de professionelle

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider