Græsplænen

En løgplæne med krokus

Løgplæne

En løgplæne er forholdsvis let at etablere og kan blive smuk, men det er vigtigt at vælge de rigtige løg i forhold til jordbund og skyggeforhold. Ls artikel…

Mos i græsplænen

Græsplæner i det tidlige forår ser lidt ynkelige ud. Et af problemerne er mosset, som har taget overhånd i mange græsplæner i vinterhalvåret.

Blomster i græs

Det er smukt, når en stor flade af græs, der normalt skaber ro og orden, overgives til blomstrende løgblomster og stauder i en del af sæsonen.

Turfgrass – for de professionelle

På netstedet Turfgrass kan man finde den nyeste viden om plænegræsområdet for professionelle, både praktiske erfaringer og forskningsresultater.

En græsplæne uden kemi

En græsplæne er de fleste nybagte haveejeres drøm, men det kræver faktisk en del arbejde, hvis den skal ligne forebilledet fra den engelske havestil.

Anlæg en ny græsplæne

En ukrudtfri græsplæne er stort set en umulighed uden kemi, men i anlægningsfasen kan man gøre meget for at få en flot græsplæne alligevel.

Pleje af boldbaner og græsplæner

Græspleje uden brug af pesticider handler om at give de ønskede græsarter så gode betingelser som overhovedet muligt.

Svampe i have og græsplæne

Svampene i plænen oplever nogle som skæmmende, andre er utrygge ved, om de kan give anledning til forgiftninger af f.eks. legende børn.

Her er du: Forsiden > Prydhaven > Græsplænen

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider