Om Havenyt.dk

Vilkår for brug af Produktguiden

I Produktguiden kan du selv indrykke dine annoncer online, men kun hvis du allerede er aktiv annoncør i vores forhandlerguide. Du betaler online med dit Dankort ved bestillingen.

Salg af annoner sker udelukkende til virksomheder, der i forvejen er kunder hos os, og kan ikke indrykkes af private.

Bestilling og betaling online

Du vælger størrelse på annonce og annonceperioder og opretter din annonce. Når du har godkendt indrykningen, betaler du online det samlede beløb. Beløbet betales med dit Dankort. Beløbet trækkes med det samme på din konto. Du modtager en e-post besked med kvittering for beløbet. Mindste køb er 8 point svarende til 96 kr incl. moms.

Indtil din annonceringsperiode starter står beløbet på din konto med et antal point, og du kan frit ændre annonceperioder og annoncestørrelse. Vælger du en ny annoncering eller udvider annonceringsperioden, så det overstiger det antal point, der står på din konto, bliver du bedt om at betale differencen online med det samme. Du modtager en e-post besked med kvittering for det trukne beløb samt en faktura.

Stopper du en planlagt annoncering, bliver dine point stående på kontoen til senere brug, normalt tilbagebetaler vi ikke. Hvis beløbet ønskes udbetalt, modregnes et beløb på 150 kr til administration heraf.

Annoncerne skal respektere vores miljøvenlige profil

På Havenyt.dk har vi en miljøvenlig profil, og derfor må der ikke reklameres aktivt med miljøskadelige produkter, f.eks. trykimprægneret træ, nanopartikler og sprøjtemidler. Som annoncør må man gerne have disse produkter som en del af sit sortiment på egen hjemmeside – det blander vi os selvfølgelig ikke i.

Generelle vilkår

Vi forventer, at den enkelte annoncør overholder dørsalgsloven og giver vore brugere en god og reel kundebetjening.

Annoncøren er ansvarlig for ikke at krænke tredjeparts rettigheder med sine annoncer.

Overholder en forhandler ikke ovenstående, kan vi stoppe annonceringen med det samme.

Havenyt.dk påtager sig intet ansvar for tab af data i annoncørmodulet.

Se også Vilkår for brug af Havenyt.dk

Her er du: Forsiden > Om Havenyt.dk > Vilkår for brug af Produktguiden

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider