Tips og ideer

Dyrk gule rødbeder

Egentlig skulle de vel ikke hedde rødbeder, når de er gule, men måske gulbeder. Men det ville nok forvirre mere, end det ville gavne, for trods den flotte gulorange farve, så er det helt almindelige rødbeder. Både hvad angår smag og anvendelse.

De er dog ikke så velegnede til at sylte, da de blegner efter nogen tids opbevaring. Her er de mørkrøde flottere. Men som kogte rødbeder og bagte rødbeder er de rigtig gode, da de ikke farver andre rodfrugter eller grønsager, som de blandes, med røde.

De dyrkes som de røde, men desværre er frøene lidt dyre at købe.

Gule rødbeder

Det er en god ide at skylle jorden af i spand udenfor, så jorden ikke ender i afløbet, men kan hældes tilbage i haven. Foto: Karna Maj

Kogte gule rødbeder

Når rødbederne er kogte har de en fin gul farve. Foto: Karna Maj

– Karna Maj

Kommentarer

Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

The Plant Explorer

Se Danmarks største frø udvalg

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Staudemarken

Billige solide stauder – Se webshoppen

Søkjærgård Samsø

Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Solsikken

Alt til den økologiske have

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Dyrk gule rødbeder

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider