Tips og ideer

Høst rødbedeblade til salatskålen

Angående rødbedeblade, så plukker jeg hele vækstperioden igennem de små lækre blade af rødbederne til salatskålen. Når jeg fordeler fangsten jævnt over hele rækken, så går det fint uden tegn på svækkelse af rødbederne.

Om efteråret lader jeg en 3–4 rødbeder blive stående til næste forår hvor jeg plukker lystigt af dem, indtil de ny er godt på vej. Det er guf, sammen med blade fra »rucolabusken« og alt det andet gode fra forårshaven.

– Nini

Kommentarer

Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Søkjærgård Samsø

Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Solsikken

Alt til den økologiske have

The Plant Explorer

Se Danmarks største frø udvalg

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Høst rødbedeblade til salatskålen

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider