Tips og ideer

Høst rødbedeblade til salatskålen

Angående rødbedeblade, så plukker jeg hele vækstperioden igennem de små lækre blade af rødbederne til salatskålen. Når jeg fordeler fangsten jævnt over hele rækken, så går det fint uden tegn på svækkelse af rødbederne.

Om efteråret lader jeg en 3–4 rødbeder blive stående til næste forår hvor jeg plukker lystigt af dem, indtil de ny er godt på vej. Det er guf, sammen med blade fra »rucolabusken« og alt det andet gode fra forårshaven.

– Nini

Kommentarer

Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Urteskolen.com

Hvidløg tager kampen op med slidgigt.

Naturplanteskolen

Brug eventyrlige Blomstersalater

The Plant Explorer

Speciel planteskole med frø og stauder.

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Urtegartneriet

100% økologisk

Gartneri Toftegaard

Dyrkningskurser, smagninger m.m

Staudemarken

Mange snapseplanter til haven.

Revira – det usynlige hegn

Det usynlig hegn mod uønskede dyr.

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Egeskov

Stort udvalg af økologiske krydderurter

Solsikken

Alt til den økologiske have

Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Høst rødbedeblade til salatskålen

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider