Angående rødbedeblade, så plukker jeg hele vækstperioden igennem de små lækre blade af rødbederne til salatskålen. Når jeg fordeler fangsten jævnt over hele rækken, så går det fint uden tegn på svækkelse af rødbederne.
Om efteråret lader jeg en 3–4 rødbeder blive stående til næste forår hvor jeg plukker lystigt af dem, indtil de ny er godt på vej. Det er guf, sammen med blade fra »rucolabusken« og alt det andet gode fra forårshaven.
– Nini
Søg i forhandlerguiden:
Økologisk besøgshave
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Se Danmarks største frø udvalg
Alt til den økologiske have
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Brug eventyrlige Blomstersalater
Billige solide stauder – Se webshoppen
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Høst rødbedeblade til salatskålen
Kommentarer
Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…