Havenyt uge 48: Efteråret har længe været mildt, og man kan stadig nyde de sidste blomstrende roser og stauder. Men nattefrosten har gjort sit indtog, og man skal gøre haven vinterklar, hvis det ikke er gjort. Det er også tid til at pynte op til jul med stedsegrønt.
Giv et medlemskab af Praktisk Økologi i julegave.
Det er en julegave, der både giver inspiration og konkrete tips til økologisk dyrkning i det populære medlemsblad samt adgang til lokale netværk og arrangementer, hvor haveviden og erfaringer deles, og nye venskaber opstår.
Som et særligt JULETILBUD får du gratis alle medlemsbladene fra hele årgang 2023, så der også er en pakke at lægge under juletræet.
Giv en julegave, der sætter spor for resten af livet, giv et medlemskab af Praktisk Økologi.
Når man køber bundter med pyntegrønt til julens dekorationer, er det høstet for mange uger siden.
Frisk pyntegrønt får man fra egen have.
Og her kan man plante alle de flotte – og dyre – slags som buksbom, kristtorn, vedbend, ene, thuja og cypres.
Knoldfennikel er en vintergrønsag i Sydeuropa, men vi kan med succes dyrke den i Danmark til høst i forsommeren og igen i efteråret.
Kerner fra nøgenfrø græskar er en af de letteste, mest smagfulde og bestemt den sjoveste olieholdige enårige afgrøde, vi dyrker.
At få succes med at invitere gæster i form af insekter, fugle og svampe ind i haven handler især om havens udvalg af planter. Men hvilke planter skal
Her kan du finde en oversigt med en kort omtale af bøger, der handler om roser, både om dyrkning og sortsbeskrivelser samt rosernes historie.
Knoldselleri, rødbede og kålroe kan ikke tåle frost, men de kan opbevares nedgravet i en åben kule og derefter dækket med et godt lag vinterdække.
Da jeg var lille, brød jeg mig ikke om bløde pakker, jeg er stadig rigtig glad for de hårde af slagsen…