Dyrehold

Duer for begyndere

Dueavl har været populært siden civilisationens begyndelse. For duer er underholdende dyr, der er forholdsvis nemme at avle, og som smager dejligt. Ls artikel…

Gæs på friland

Hvis man har en stor grund, er det muligt at holde gæs til husbehov. Gæs er ivrige græssere, men der skal gives tilskudsfoder inden slagtning.

Glade kyllinger bliver til god mad

Når man opdrætter sine egne kyllinger, kan man begrænse antallet, som lever under kummerlige forhold – og i tilgift få en dejlig, velsmagende kylling

Ænder mod snegle- de mest almindelige spørgsmål

Sneglene kommer, men der er ingen grund til panik, med ænder i haven kan man både gøre kål på sneglene og få sjove dyr i haven.

Man spiser da kanin!

Kanin er igen ved at blive moderne hos selvforsynere, er det noget for dig?

Honningbier til husbehov

Få gode råd til at holde honningbier i en almindelig have. Det er sjovt og lærerigt og kan gøres uden, at bierne er til gene for en selv eller naboen.

Kyllinger i haven

Det er nemt at ruge kyllinger ud til eget brug og de er yndige at se på. Det er en god mulighed for at blive selvforsynende.

Kom godt igang med høns i haven

Høns i haven er dejlige, de giver glæde og gode æg til gengæld for lidt hønsemad, ukrudt og madrester. Til brug i haven giver de også god gødning.

Hegn til høns i haven

Har man høns i haven, er det nødvendigt med en hønsegård hvor hønsene kan være i sikkerhed, men fritgående høns i haven skal også have en indhegning.

Forhandlerguide

Rosenbud

Hønsehuse og Hønsegårde.

Her er du: Forsiden > Dyr i haven > Dyrehold

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider