Om Havenyt.dk

Forhandlerguiden

Forhandlerguiden er en emneinddelt »fagbog« for havebrugsområdet.

Optagelse i forhandlerguiden købes for et kalenderår af gangen. Ved optagelse midt i et kalenderår, bliver prisen reduceret forholdsvis.

En standardoptagelse

Man kan kun optages i forhandlerguiden i kategorier, hvor man har produkter. En standardoptagelse omfatter:

  1. Optagelse i forhandlerguiden i en produktkategori med link til din virksomheds website. Virksomheden optages desuden med navn, adresse, tlf. og fax nr, mailadresse, og 4 linjers beskrivelse af virksomheden og dens produkter. Der er desuden mulighed for at lægge en længere beskrivelse ind, som brugerne kan vælge at se. Det kan være om virksomheden, produkter, detailforhandlere osv, og her kan man også lægge et foto ind (360 pixels i bredden).
  2. Et forhandlerlink med reklametekst i en artikelkategori med underliggende artikelsider. Fra Firmanavnet er der link til firmaets optagelse i forhandlerguiden.
  3. To søgeord så dine to hovedprodukter kan blive vist først, når der søges efter disse produkter. Det er muligt at tilkøbe flere søgeord – se nederst på siden.

Forhandlerlink på artikelsider

Artikelsider med mulighed for forhandlerlinks findes i kategorierne: Prydhaven, Køkkenhaven, Dyrkningsmetoder, Inspiration, Dyr i haven, Tips og ideer og Spørg Eksperten. På disse sider er der i højre spalte en liste over forhandlere med produkter og ydelser, som er relevante i forhold til det, artiklerne i kategorien handler om.

I listen vises forhandlerens navn og en reklamelinje – f.eks. et slogan. Klikker brugeren på linket med forhandlerens navn, vises en side med forhandlerens kontaktoplysninger og virksomhedsbeskrivelse. Herfra kan brugeren klikke videre til forhandlerens website.

Ekstraoptagelser i produkt- og artikelkategorier

Det er muligt at udvide standardoptagelsen med flere produkt- og artikelkategorier, når de er relevante i forhold til dit forretningsområde.

Ekstra søgeord

Når brugerne søger i forhandlerguiden efter et bestemt produkt, søges der i al tekst, der ligger om firmaet. Det kan give en lang liste af forhandlere for et enkelt produkt. De forhandlere, som har lagt søgeord ind for produktet, bliver vist først i søgeresultatet. Hver annoncør i Forhandlerguiden har 2 gratis søgeord og kan tilkøbe flere søgeord.

Priser for optagelse

Prisen er for optagelse i kalenderåret 2022. Ved optagelse i løbet af året får man reduceret prisen forholdsvis

  • Standardoptagelse: 1980 kr/år
  • Ekstra optagelse i anden produktkategori: 360 kr/år
  • Ekstra forhandlerlinks i artikelkategori: 360 kr/år
  • Ekstra søgeord: 5 stk for 150 kr, 10 stk for 300 kr, 25 stk for 750 kr og 100 stk for 3000 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan selv ændre ordlyden i din optagelse

Når du har købt en optagelse i forhandlerguiden, modtager du en mail med oplysninger om, hvordan du selv kan gå ind og ændre dine kontaktoplysninger, virksomhedsbeskrivelser, søgeord og reklamelinje. Du kan f.eks. ændre reklamelinjen i forhold til årstiden, gøre opmærksom på at nyt katalog er udkommet osv.

Annonceringsbetingelser

På Havenyt.dk er det kun muligt at annoncere for miljøvenlige produkter og ydelser. Læs venligst vores annoncebetingelser. Hvis din virksomhed forhandler sprøjtemidler m.m., bedes du venligst undlade at nævne disse produkter i din virksomhedsbeskrivelse og reklamelinje.

Bestilling af forhandlerguide annonce

Bestil din annoncering hos en af vores annoncekonsulenter.

Hvis du ikke tidligere har annonceret, så er det en god ide at benytte vores kontaktformular, da du så automatisk optages i vores annoncørdatabase med firmaoplysninger.

Her er du: Forsiden > Om Havenyt.dk > Annoncering > Forhandlerguiden

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider