Kan man ikke bruge topbladene fra knoldselleri f.eks. i supper eller sammenkogte retter? Man bruger jo bladene fra bladselleri i madlavningen.
Med venlig hilsen
Per Runge Mathiesen, september 2009
Blade af knoldselleri er faktisk en del af den klassiske danske suppevisk. Så der er intet i vejen for at eksperimentere med at bruge dem i maden. Men de er både stærkere og mere grove end blade af bladselleri.
Med venlig hilsen
Karna Maj
Tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave
Søg i forhandlerguiden:
SÆTTEHVIDLØG, spisehvidløg og biovine
Land Højbede og Plantekasser
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Økologisk besøgshave
Anderledes øko grøntsager
Alt til den økologiske have
Flerårige spiselige planter til haven
Billige solide stauder – Se webshoppen
Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Køkkenhaven > Kan man spise bladene af knoldselleri?
Kommentarer
Der er 3 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…