Spørg eksperterne

Kan man spise bladene af knoldselleri?

Kan man ikke bruge topbladene fra knoldselleri f.eks. i supper eller sammenkogte retter? Man bruger jo bladene fra bladselleri i madlavningen.

Med venlig hilsen
Per Runge Mathiesen, september 2009

Svar

Blade af knoldselleri er faktisk en del af den klassiske danske suppevisk. Så der er intet i vejen for at eksperimentere med at bruge dem i maden. Men de er både stærkere og mere grove end blade af bladselleri.

Med venlig hilsen
Karna Maj
Tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave

Kommentarer

Der er 3 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Gartneri Toftegaard

Anderledes øko grøntsager

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Hvidløg og Vin

SÆTTEHVIDLØG, spisehvidløg og biovine

Solsikken

Alt til den økologiske have

Naturplanteskolen

Flerårige spiselige planter til haven

Staudemarken

Billige solide stauder – Se webshoppen

Land Højbede

Land Højbede og Plantekasser

Søkjærgård Samsø

Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug

Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Køkkenhaven > Kan man spise bladene af knoldselleri?

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider