Spørg eksperterne

Kan man spise bladene af knoldselleri?

Kan man ikke bruge topbladene fra knoldselleri f.eks. i supper eller sammenkogte retter? Man bruger jo bladene fra bladselleri i madlavningen.

Med venlig hilsen
Per Runge Mathiesen, september 2009

Svar

Blade af knoldselleri er faktisk en del af den klassiske danske suppevisk. Så der er intet i vejen for at eksperimentere med at bruge dem i maden. Men de er både stærkere og mere grove end blade af bladselleri.

Med venlig hilsen
Karna Maj
Tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave

Kommentarer

Der er 3 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…

Relaterede sider

Forhandlerguide

Urtegartneriet

Biodynamiske og økologiske grønsagsfrø.

Land Højbede

Land Højbede og Plantekasser

Staudemarken

Lægebaldrian,duftende,selvsående

Urtopia Frilandsurter

naturlig vækst

Gartneri Toftegaard

Anderledes grøntsager med smag!

Økologiens Have

Økologisk besøgshave

Solsikken

Alt til den økologiske have

Frøsnapperen

Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven

Egeskov

Gartneri med åbent væksthus & plantesalg

Naturplanteskolen

Flerårige spiselige planter til haven

Hvidløg og Vin

SÆTTEHVIDLØG, spisehvidløg og biovine

Tiny Gardens

Dyrk grønsager som mikrogrønt.

Dyrkhaven.dk

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke have

Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Køkkenhaven > Kan man spise bladene af knoldselleri?

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider