Haveredskaber

Lav dit eget pottebord

Man kan let og billigt lave sit eget pottebord, hvis der er en i familien, som kan bruge en sav, en hammer og sætte et par skruer i. Ls artikel…

Cirkelhakken

Cirkelhakken er en helt ny type hakkejern. Med cirkelhakken kan man let komme tæt på de kultiverede planter uden at beskadige deres rødder.

Pottebørste

Hvis du genbruger dine urtepotter og har mange i 9 og 12 cm, der skal rengøres, kan det være en god ide at anskaffe pottebørster.

Et pottebord

Når man skal arbejde med jord ved såning og potning af planter, er det praktisk at have et bord eller en kasse med kanter på til arbejdet.

Oneleg lugetaburet

Sæt dig på skamlen og lug

OneLeg er en lav let skammel i polyethylen – tænkt som en lugeskammel, men kan bruges til meget andet, hvor man gerne vil sidde lavt, men ikke på knæ

Kompostsold

Ikke alt materiale i en kompostbunke komposterer lige hurtigt. Et kompostsold er derfor nyttigt til hurtigt at sortere de grovere dele fra.

Hjulhakke til grønsagsdyrkning

Hvis man vil dyrke mange grønsager i lange lige rækker, så er det en god ide at investere i den gode, gamle støjfri teknologi til ukrudstbekæmpelsen.

Garden scepter

Lug og kultiver jorden med nyt redskab

Garden scepter ligner ved første øjekast en ny udgave af en ringhakke, men der er flere funktioner i det ny redskab, fremstillet af egetræ og kobber.

Topsaks

Med en topsaks kan man afklippe mindre grene på træer i flere meters højde, og fra en stige kan man beskære de fleste grene i et træ.

Forhandlerguide

Arresø Pil

Om saks,syl eller kniv,vi har værktøjet.

Ukrudtshajen

Rullerenser – hjulhakke – såmaskiner

Her er du: Forsiden > Inspiration > Haveredskaber

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider