Drivhuset

Frostfri drivhus med lagervarme

Anders Bech har etableret et drivhus med solfanger, sandlager og automatik, så der akkumuleres varme som giver mulighed for at dyrke tidlige afgrøder. Ls artikel…

drivhus

Drivhus gødet med jorddække

Der kan opnås lige så høje udbytter på tomat i drivhus ved at gøde med jorddække, som der opnås i konventionel tomatdyrkning.

Klargøring af drivhuset

Drivhuset skal gøres rent i foråret, inden man begynder at så derinde. Dyrker man direkte i drivhusjorden, skal der også grundvandes.

Udskiftning af jord i drivhus

Det er hårdt arbejde at skifte jord i drivhuset, så det gælder om at få frisk dyrkningsjord til tomater og agurker ved at flytte mindst mulig jord.

Ananaskirsebær

De gyldengule bær sidder indesluttet i et papirsagtigt hylster. I sensommeren kan man i drivhuset høste mange af de syrlige bær med smag af ananas.

Melonsort Sweet Granite

Meloner i drivbænk og drivhus

Det kan godt lykkes at dyrke meloner selv på de mest kolde og forblæste steder i Danmark, hvis man bruger tidlige sorter og beskytter planterne.

Salatplanter i tæt bestand.

Forkultivering i drivhuset

Har man et drivhus eller en drivbænk, er det let og billigt at forkultivere sine egne kål, porrer, løg og salat til udplantning.

Jorddække i drivhuset

Jorddække er ikke kun en god ide på friland. I drivhuset er der de samme fordele, plus at drivhuset kan passe sig selv i op til en uge uden vanding.

Forhandlerguide

Hobbydrivhuse.dk

Invistering i din egen trivsel

Solsikken

Alt til den økologiske have

Borregaard BioPlant

Nyttedyr til drivhuset og haven.

Bjarne’s frø og planter

ECO Slider drivhuse-kvalitet i top

Gartneri Toftegaard

Øko planter til den spiselige have

Her er du: Forsiden > Køkkenhaven > Drivhuset

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider